Wanneer Becky Fuller een baan krijgt als producer bij een slechtbekeken ochtend televisieshow, besluit zij de legendarische tv-presentator Mike Pomeroy aan te nemen die samen met co-presentatrice Colleen Peck luchtige nieuwtjes en shownieuws moeten brengen. Deze twee kunnen echter totaal niet met elkaar overweg
Sujet
Televisie
Titre
Morning glory
Directeur
Roger Michell
Compositeur
David Arnold 1962-
Acteur
Rachel McAdams Harrison Ford 1942- Diane Keaton
Langue
Anglais
Éditeur
Paramount Pictures, 2011
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2010
Durée
ca. 103 min.
EAN
8714865506745

Commentaires

Amerikaanse komedie uit 2010 van Roger Michell, met Rachel McAdams, Harrison Ford, Diane Keaton e.a. Wanneer Becky Fuller een baan krijgt als producer bij een slechtbekeken ochtend televisieshow, besluit zij de legendarische tv-presentator Mike Pomeroy aan te nemen die samen met co-presentatrice Colleen Peck luchtige nieuwtjes en shownieuws moeten brengen. Deze twee kunnen echter totaal niet met elkaar overweg. André Waardenburg (NRC 19-1-'11) geeft 4 (van 5) balletjes: 'De botsing van presentatiestijlen en opgeblazen ego's is komisch, maar hard nieuws blijkt wel degelijk goed voor de kijkcijfers. Net als in het recente State of Play, waarin McAdams een hippe blogger speelt, gaat het hier over de botsing tussen nieuws en amusement. Morning Glory zelf geeft een aardig idee van de uitkomst: humor met een ernstige ondertoon volgt op de fusie van jong talent met de twee oude rotten Harrison Ford en Diane Keaton. Die symbiose levert ook een bovengemiddelde Hollywoodfilm op.' Ab Zagt (Algem…Lire la suite

À propos de Roger Michell

CC BY 2.0 - Image by Raph_PH

Roger Michell, né le 5 juin 1956 à Pretoria (Afrique du Sud) et mort le 22 septembre 2021, est un réalisateur et producteur de cinéma britannique.

Biographie

Filmographie

Comme réalisateur

  • 1992 : Downtown Lagos (feuilleton TV)
  • 1993 : The Buddha of Suburbia (en) (feuilleton TV)
  • 1994 : Ready When You Are, Mr. Patel (TV)
  • 1995 : Persuasion
  • 1996 : My Night with Reg
  • 1998 : Titanic Town
  • 1999 : Coup de foudre à Notting Hill (Notting HillEn lire plus sur Wikipedia

Suggestions