Livre
Néerlandais

Al is de leugen nog zo snel ...

Autre titre Moord

Sara Shepard (auteur), Willeke Lempens (traducteur)

Al is de leugen nog zo snel ...

Autre titre Moord

Dans la série:
Public cible:
15 ans et plus
Nu de moordenaar van Alison opgepakt is wanen de meiden van het vriendengroepje in het idyllische Rosewood zich veilig. Maar dan duikt er opnieuw iemand op die hun leugens en geheimen kent. Deze keer is de dreiging ernstig en reëel.
Sujet
Geheimen
Extra subject
CHI
Titre
Al is de leugen nog zo snel ...
Autre titre
Moord
Auteur
Sara Shepard
Traducteur
Willeke Lempens
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Killer
Édition
1
Éditeur
Vianen: The House of Books, 2011
271 p.
ISBN
9789044330540 (paperback)

Commentaires

‘Pretty Little Liars’ is een spannende reeks meidenboeken van Sara Shepard die vooral draait rond de vier meisjes Emily Fields, Aria Montgomery, Hanna Marin en Spencer Hastings. Het zesde deel Pretty Little Liars 6, Al is de leugen nog zo snel… kan moeilijk afzonderlijk van de andere delen gelezen worden. Er wordt kort verwezen naar voorgaande gebeurtenissen, maar dat is te weinig om van het boek te kunnen genieten zonder voorgeschiedenis. In de vorige delen werd Alison DiLaurentis vermoord, de beste vriendin van de vier meisjes. Ze hielpen de politie de dader te zoeken en zorgden ervoor dat Ian Thomas werd opgepakt. Hij wist echter te ontsnappen en in dit zesde deel zijn Emily, Aria, Hanna en Spencer niet meer zo zeker van zijn schuld. De meisjes proberen dan maar de echte dader of daders te vinden. Ze worden echter gestalkt door een zekere A en weten niet of hij hen probeert te helpen of net op het verkeerde spoor wil zetten. Ze staan er volledig alleen voor omdat ze het vert…Lire la suite
Vier meiden uit Rosewood, Hanna, Aria, Spencer en Emily, liegen al sinds ze bevriend zijn geraakt met Alison. Nu Ali is vermoord, denken ze veilig te zijn, omdat Ian, de moordenaar, is opgepakt en A’s ware identiteit aan het licht kwam. Maar dan duikt Ian plotseling weer op, althans de meiden denken hem gezien te hebben, en wordt het onderzoek heropend. Er lijkt ook weer een nieuwe A te zijn die berichtjes stuurt en de meiden lijkt te volgen… Zesde deel uit de serie 'Pretty Little Liars'*. Spannend verhaal, waarbij enige voorkennis van de andere delen wel prettig is. Veel personages en wisselende perspectieven. Soms wordt overbodige informatie gegeven over merken of typische Rosewood aangelegenheden, om sfeer te scheppen. het verhaal is vlot leesbaar en opgedeeld in korte hoofdstukken. Voor de liefhebbers van de serie weer een boek dat moeilijk weg te leggen is. Vanaf ca. 15 jaar.

À propos de Sara Shepard

Sara Shepard, née le 8 avril 1977 à Philadelphie en Pennsylvanie, est une romancière et réalisatrice américaine.

Diplômée de littérature au Brooklyn College de l'université de la ville de New York, elle s’est inspirée de sa jeunesse dans le comté de Chester en Pennsylvanie pour écrire sa série de romans Les Menteuses. Celle-ci est adaptée en série télévisée par I. Marlene King sous le titre Pretty Little Liars (titre original des romans). La série est diffusée sur ABC Family (rebaptisée Freeform en 2016) entre le 8 juin 2010 et le 27 juin 2017. Sara Shepard y fait deux apparitions : dans l'épisode 7 de la première saison et l'épisode 24 de la cinquième saison.

La série The Lying Gam…En lire plus sur Wikipedia

Suggestions