Livre
Néerlandais

I see London, I see France : een hilarisch reisavontuur

Sarah Mlynowski (auteur), Karin Breuker (traducteur)

I see London, I see France : een hilarisch reisavontuur

Dans la série:
Public cible:
15 ans et plus
Sidney (19) reist samen met haar beste vriendin Leela vier weken door Europa. Tegelijkertijd gaat het slechter met de gezondheid van haar moeder. Dan komen ze de ex van Leela tegen en zijn zeer knappe vriend. Vanaf ca. 15 jaar.
Sujet
Reizen
Titre
I see London, I see France : een hilarisch reisavontuur
Auteur
Sarah Mlynowski
Traducteur
Karin Breuker
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
I see London, I see France
Éditeur
Houten: Van Goor, © 2018
303 p.
ISBN
9789000359769 (paperback)

Commentaires

Sidney (19) reist samen met haar beste vriendin Leela vier weken door Europa. Het was nogal een stap om te gaan. Haar moeder heeft agorafobie en gaat het huis niet uit omdat ze bang is voor een paniekaanval. Al vanaf het begin, na de scheiding van haar ouders, zorgt Sydney voor haar moeder omdat haar zusje nog te jong was. Omdat Leela het vlak voor de vakantie uit heeft gemaakt met Matt neemt Sydney zijn plek in. Ook Matt gebruikt samen met zijn vriend Jackson de al aangeschafte tickets. De vier komen elkaar tegen en Leela en Matt treken elkaar aan en stoten elkaar af. Ondertussen wordt Sydney verliefd op Jackson en maakt ze zich steeds meer zorgen om de verslechterde situatie rond haar moeder. Ieder nieuw land betekent een nieuwe hoofdstuk, dat start met wat basisinformatie over het land en daarna een toepasselijke tip. Ook Amsterdam komt aan de orde, maar wordt met veel drugs en seks stereotiep beschreven. De aandacht en zorgen voor haar moeder zijn (iets te) nadrukkelijk aanwezig e…Lire la suite

À propos de Sarah Mlynowski

Sarah Mlynowski, née le 4 janvier 1977 à Montréal, au Canada, est une romancière spécialisée dans le roman d'amour et dans la littérature d'enfance et de jeunesse.

Biographie

Elle fait des études en littérature anglaise à l'Université McGill de Montréal. Elle déménage ensuite à Toronto et travaille chez l'éditeur Harlequin Enterprises.

À 22 ans, elle publie son premier roman d'amour, City Girl (Milkrun, 2001) qui connaît un grand succès.

Mariée, elle vit à New York (États-Unis) avec son mari Todd et sa fille Chloé.

Sa mère est la romancière romantique Elissa Ambrose.

Œuvre

Romans

Suggestions