DVD
Anglais

Arrow. Seizoen 5

Stephen Amell (acteur), Katie Cassidy (acteur), David Ramsey (acteur)
'Green Arrow' Oliver traint de nieuwe jonge superhelden 'Wild Dog', 'Artemis', 'Mister Terrific' en 'Ragman' om zijn team aan te vullen.
Sujet
Superhelden
Langue
Anglais
Éditeur
Warner Home Video, © 2017
5 dvd-video's
Date d'enregistrement
2015-2016
Durée
23 x 40 min.
Note
Gebaseerd op het personage Green Arrow uit de reeks van DC Comics Taalkeuze: Engels, Frans, Italiaans, Duits Ondertiteling: Nederlands, Frans, Portugees en Duits, Engels en Italiaans voor slechthorenden
EAN
5051889597247

Commentaires

Seizoen 5 van een Amerikaanse televisieserie over het personage 'Green Arrow', een van de superhelden uit de strips van DC Comics. Stephen Amell (Dante's cove; Queer as folk) is te zien in zijn eerste hoofdrol als miljonairszoon Oliver Queen. Oliver heeft na een schipbreuk vijf jaar doorgebracht op een eiland in de Chinese Zee, zijn familie en vrienden dachten dat hij dood was. Na zijn redding keerde hij terug naar zijn stad Starling City. Overdag leidt hij het leven van een playboy, maar 's nachts hult hij zich in een groen jack met capuchon en maakt als de geheimzinnige boogschutter Arrow jacht op de criminelen die zijn stad onveilig maken. In dit seizoen is Oliver gekozen tot burgemeester van Starling City en traint een aantal nieuwe leden voor zijn team: Wild Dog, Mister Terrific, Artemis en Ragman. Maar ook zijn verleden blijft hem achtervolgen. 23 afleveringen.

À propos de Stephen Amell

CC BY-SA 2.0 - Image by Heroes & Villains

Stephen Amell, né le 8 mai 1981 à Toronto, est un acteur canadien.

Il est notamment connu pour son rôle d'Oliver Queen / Green Arrow dans la série Arrow (2012-2020).

Biographie

Stephen Amell est né le 8 mai 1981 à Toronto, en Ontario, fils de Sandra Anne (Bolté) et de Thomas J. Amell. Il est le cousin germain de l'acteur Robbie Amell.

Il a fréquenté le St. Andrew's College, une école privée pour garçons.

Carrière d'acteur

Il décroche son premier rôle à la télévision à l’âge de 23 ans dans Queer As Folk. Il y incarne le temps de deux épisodes un professeur de fitness, gay, qui ne laisse pas indifférent l’un des héros. Il …En lire plus sur Wikipedia