In Jamaica aangekomen om een onderzoek in te stellen naar de moord op een Britse geheime agent en zijn secretaresse, ontdekt James Bond dat deze moorden deel uitmaken van een groots opgezet complot
Extra subject
James Bond
Titre
Dr. No
Directeur
Terence Young
Antécédent bibliographique
Ian Fleming 1908-1964
Compositeur
Monty Norman 1928- John Barry 1933-2011
Acteur
Sean Connery 1930-2020 Ursula Andress Bernard Lee
Langue
Anglais
Éditeur
Metro Goldwyn Mayer, 2006
1 dvd-video + bonus dvd-video
Date d'enregistrement
1962
Durée
ca. 114 min.
Note
Engels gesproken Ondertiteling: Nederlands, Engels, Grieks, Deens, Fins, Noors, Zweeds
EAN
8712626025269

Commentaires

Ultimate edition van de 20-delige serie James Bond films. De tweede disc bevat zeer veel extra's zoals documentaires, interviews en audiocommentaar, waaronder films die nooit eerder op dvd zijn uitgebracht. De hoofdfilm is digitaal gerestaureerd en van zeer goede kwaliteit. Deze dvd bevat Dr. No uit 1962 met Sean Connery als James Bond.

À propos de Terence Young

Terence Young ou Terry Young peut désigner :

  • Terence Young (1915-1994), réalisateur de film britannique ;
  • Terence Young (né en 1952), homme politique canadien ;
  • Terry Young (né en 1948), homme politique américain ;
  • Terry Young (né en 1968), homme politique australien ;
  • Terry Young (né en 1978), pongiste anglais.