DVD
Anglais

Garfield 2

Tim Hill (directeur), Jim Davis (antécédent bibliographique), Christophe Beck (compositeur)
Garfield reist met zijn baasje en het hondje Odie naar Londen waar hij wordt aangezien voor de rijkeluiskat Prince die net een kasteel heeft gee͏̈rfd
Sujet
Katten
Titre
Garfield 2
Directeur
Tim Hill
Antécédent bibliographique
Jim Davis
Compositeur
Christophe Beck
Acteur
Breckin Meyer Jennifer Love Hewitt Billy Connolly
Titre uniforme
Garfield : a tail of two kitties
Langue
Anglais
Éditeur
Twentieth Century Fox Home Entertainment, [2015]
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2006
Durée
ca. 82 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Frans, Nederlands, Vlaams Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels, Arabisch Based on the comic strip created by Jim Davis Combinatie van animatie- en speelfilm
EAN
8712626023647

Commentaires

Tweede lange speelfilm* over de stripfiguur Garfield, de creatie van striptekenaar Jim Davis uit 1987, deze keer onder regie van Tim Hill, die ondermeer schreef voor de avonturen van Spongebob. De Nederlandse stemmen worden vertolkt door Beau van Erven Dorens, Dominique van Hulst, Javier Guzman en Albert Verlinde. De aartsluie oranjegekleurde kater vertrekt samen met zijn baasje en het hondje Odie naar Londen waar hij verwisseld wordt met de rijkeluiskat van prins Carlile die ook nog erfgenaam is van een reusachtig landgoed. Rianne van der Molen (Algemeen Dagblad 10-8-'06): 'Zo wordt het aloude verhaal van Mark Twain - De prins en de bedelaar - in Garfield-stijl gegoten. Niet bijster origineel, net als de grappen van het huisdier. (...) Voor de allerkleinsten is dit simpele avontuur nog wel grappig, iets oudere kinderen kunnen beter de originele stripboeken van Jim Davis pakken.' Jochem Geerdink (Metro 10-8-'06): 'Het script is aanmerkelijk leuker dan dat van deel 1. (...) Van Erven D…Lire la suite

À propos de Tim Hill

Tim Hill est un réalisateur américain. Il est le neveu du réalisateur George Roy Hill.

Filmographie

Réalisateur

  • 1995 : Exit 57 (6 épisodes)
  • 1996-1998 : KaBlam! (21 épisodes)
  • 1997 : Action League Now!!: Rock-A-Big-Baby
  • 1999 : Les Muppets dans l'espace
  • 2001 : Le Grand Coup de Max Keeble
  • 2006 : Garfield 2
  • 2007 : Alvin et les Chipmunks
  • 2011 : Hop
  • 2012 : Sketchy (1 épisode)
  • 2014 : Joyeux Noël Grumpy Cat !
  • 2020 : Mon grand-père et moi (The War with Grandpa)
  • 2020 : Bob l'éponge, le film : Éponge en eaux troubles

Producteur

Suggestions