DE DIGITALE KINDERBOEKJES VAN FUNDELS: luister-, kijk- en leerplezier!

Voorleesweek: Tijd voor de digitale prentenboekjes van Fundels!

De educatieve digitale kinderboeken van Fundels kan je gratis lenen bij de bib. Ze zijn ideaal om samen met je kind te bekijken tijdens de voorleesweek.  Schermpjestijd? Fundelstijd!

Fundels lezen kan altijd en overal.

Wat zijn Fundels?

Je kind vindt er prentenboeken en AVI-boeken om te lezen, maar ook spelletjes voor de verwerking van de inhoud van de boekjes. De boekjes hebben educatieve waarde en worden veel gebruikt in het kleuter- en lager onderwijs. Fundels lezen op de tablet is de ideale activiteit tijdens schermpjestijd, alleen of met een (groot)ouder erbij. Laat je kind even tot rust komen na het buiten spelen of wandelen, of onderweg in de auto, trein of bakfiets. Fundels lezen kan altijd en overal!

Hoe lees je Fundels?

De Fundels digitale kinderboeken kan je eenvoudig downloaden door aan te melden op de app met je Mijn Bibliotheekprofiel. Heb je nog geen Mijn Bibliotheek-profiel? Maak er snel een aan. Veel lees-, luister- en kijkplezier!