DE DIGITALE KINDERBOEKJES VAN FUNDELS, VOOR EEN ONTSPANNEN EN LEERZAME ZOMER

Ook tijdens de grote vakantie kan je kind ontspannen en spelenderwijs leren met de digitale prentenboekjes en leesboeken van Fundels. Ideaal om even tot rust te komen na een zomerkampje, om je kind educatief bezig te houden op weg naar de vakantiebestemming of om te lezen onder de parasol in de tuin samen met papa of mama. Fundels kinderboeken zijn ontspannend, maar ook nuttig. Zo maakt je kind in september een goede start voor het nieuwe schooljaar.

Wat zijn Fundels?

Je kind vindt er prentenboeken en AVI-boeken om te lezen, maar ook spelletjes voor de verwerking van de inhoud van de boekjes. De boekjes hebben educatieve waarde en worden veel gebruikt in het kleuter- en lager onderwijs. Fundels lezen op de tablet is de ideale activiteit tijdens schermpjestijd, alleen of met een (groot)ouder erbij. Laat je kind even tot rust komen na het buiten spelen of wandelen, of onderweg in de auto, trein of bakfiets. Fundels lezen kan altijd en overal!

Hoe lees je Fundels?

De Fundels digitale kinderboeken kan je eenvoudig downloaden door aan te melden op de app met je Mijn Bibliotheekprofiel. Heb je nog geen Mijn Bibliotheek-profiel? Maak er snel een aan. Veel leesplezier!